Accountancy

Een helder inzicht in uw financiële situatie is niet alleen een wettelijke vereiste. Het is ook een vereiste welke de basis zijn van uw beslissingen als ondernemers. Hoe snel kunt u uw investeringen terugverdienen, en is het verstandig om een concurrent over te nemen?
Uw plannen zijn gebaseerd op uw kennis over de markt, uw concurrenten, maar hoe zit het met de financiën?
 
Correcte financiële informatie is voor ondernemers van groot belang. Het is belangrijk om te weten hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. Naast de commerciële belangen van juiste financiële informatie heeft u als ondernemer ook te maken met de juridische en fiscale aspecten. Onze accountants bieden een breed scala aan diensten, zoals het verzorgen van uw financiële administratie en het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen en andere financiële informatie.
Op basis hiervan kunnen wij u adviseren over het verbeteren van uw financiële prestaties, het terugdringen van eventuele risico’s en het optimaliseren van uw financiële positie. Bij het verzorgen van uw financiële administratie kijken wij ook op organisatorisch en fiscaal-juridisch terrein met u mee. Hierbij beperken wij ons niet tot het noemen van knelpunten, maar kunnen wij u bijna altijd een passende oplossing bieden voor uw huidige of toekomstige situatie.
 

Nieuws

Vernieuwende bedrijven krijgen belastingvoordeel

11-10-2011 08:10

Lees Meer »